Soroksári Kulturális, Szabadidő és Sportcentrum nézőtere (lelátója) 360 db fix ülőhellyel rendelkezik , igény szerint a galériát és a küzdőteret további 575 db mobil ülőhellyel lehet bővíteni, így összesen közel 1000 fős közönség részvétele válik lehetővé.

A küzdő-, és nézőtér mellett tükrös VIP különterem, 5 db öltöző vizesblokkal, 1-1 orvosi szoba és játékvezetői öltöző, valamit mozgássérült toalett és nézőhely, büfé, ingyenes WI-FI hálózat, a parkolóban 135 db gépkocsi-, 4 db mozgássérült- és 4 db busz,- valamint kerékpár parkolóhely szolgálja a vendégek, szurkolók, bérlők kényelmét.
A létesítmény akadálymentesített.

 • SPORTESEMÉNYEK

  A létesítmény kiválóan alkalmas számos csapatsport, küzdősport és táncsport edzéseinek, versenyeinek és bajnokságainak lebonyolítására. A Sportcsarnok küzdőtere egy nemzetközileg hitelesített, rugalmas, műanyag borítású szabvány kézilabda és kosárlabda pálya, mely fokozottan kíméli a sportolók versenyzők ízületeit, izmait. A létesítményben található különterem – tükrös VIP terem – ideális helyszíne kis létszámú edzéseknek, ovis csoportoknak, fitnesz, aerobic óráknak.

 • KULTÚRÁLIS ÉS SZABADIDŐS RENDEZVÉNYEK

  A sportesemények mellett a Soroksári Sportcsarnok kulturális központként is népszerű helyszín.
  A hely tökéletes szalagavatók, koncertek, táncversenyek, divatbemutatók, díjátadások, gálák és találkozók számára.

 • CÉGES RENDEZVÉNYEK

  Teljes körű business szolgáltatást nyújtunk cégeknek, intézményeknek: lehet az előadás, konferencia, kongresszus, tanácskozás-továbbképzés, csapatépítő tréning-családi nap, vendéglátással egybekötött üzleti megbeszélés, üzemavató- és jubileumi ünnepség, céges parti, gálavacsora, vagy más céges rendezvény, lakossági tájékoztató és fórum.

2013. március 31-ével fejeződött be a Soroksári Kulturális-, Szabadidő- és Sportcentrum energetikai felújítása. A fejlesztés megvalósítása az éghajlatváltozás mérséklését célzó károsanyag kibocsátás csökkenését és jelentős anyagi megtakarítást eredményezett, ezzel a létesítmény Magyarország legkorszerűbb, modern épületeinek élvonalába került.

A projekt az Európai Unió támogatásával - az Európai Regionális Alap Társfinanszírozásával, Budapest Főváros XXIII. Kerület Soroksár Önkormányzatának fővédnökségével és gondozásában, valamint a Pesterzsébet Városfejlesztő Kft. segítségével valósult meg.